Kısa Bir Ara

   Askerlik görevim nedeniyle 6 ay kadar tüm dünyadan ve haliyle blog dünyasından uzak kalacağım. Bugüne kadar burada benim karalamalarımı takip eden arkadaşlarıma, sevdiklerime teşekkür ederim. Herkes kendine iyi baksın :) bir aksilik çıkmazsa hazirandan sonra tekrar görüşmek dileğiyle..

Yorumlar

  1. Hayırlı Teskereler Kardeşim.Tahmin ediyorum 12.12.2012 Çarşamba günü teslim olmuşsundur. (Çünkü Manisa da bir yakınım da aynı gün Burdur a kısa dönem olarak teslim olduğu için.)
    Askerlik bir yönden kayıp geçen zaman, başka bir yönden de eksikliklerini değerlendirmeye yararı olan bir dönem.Ben de 1988 Mart döneminde Isparta 40.P:A.Kısa Dönem olarak yapmıştım.O günlerden anılarımda kalan "kıymetlilerin kıymetini bilmeli insan" ana fikriydi.İsteklerimin çokluğuna rağmen imkanların yokluğu, basit farklılıklara sevinmeyi öğretmişti.Neyse, Selamlarımla beraber, sağlıklı mutlu bir hayat sürmeni dilerim Allahtan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk ederim güzel dileklerin için Manisalı :) Kusura bakma koşuşturmacadan ve çarşı izninin yeni çıkmasından dolayı anca cvp verebildim :)Dediklerini şimdi yaşayarak daha iyi anlıyorum. Hayırlısıyla artık 18 Mayıs'ı bekliyoruz.. :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kaderin Bir Oyunu mu bu? :)

Gece Yarısından Önce