Adını "RaistLin Karalama Defteri" Koydum :)


   Son zamanlarda şöyle bir düşünce oluşmaya başladı bende: Beni ekleyenlerin çoğu haliyle RaistLin'i tanıyanlar ve fantastik dünyayı sevenler olmuş. Sanırım bloguma bakarken ki beklenti de fantastik dünya, hikayeler veya RaistLin ile ilgili bilgiler olacağı yönünde. Ama gel gör ki ben sadece sevdiğim RaistLin ismini kullanarak kendi kafamdan geçenleri, yaşadıklarımı anlatıyorum çoğu zaman :) Evet, fantastik dünyayı çok seviyorum; takip ediyorum; hatta kendimce içinde yaşıyorum ama o dünya ile ilgili bir şeyler yazamıyorum. Daha doğrusu yazmak istiyorum ama şu sıralar kendi dertlerimden dolayı yazmaya fırsatım olmuyor :( Fırsatım olsa da taslak durumunda olan bir iki amatör fantastik hikayemi yazıya dökebilsem, saatlerce RaistLin, ejderha mızrağı destanı, ölüm kapısı serisi, Salvatore, yüzüklerin efendisi, taht oyunları, animeler, mangalar, online oyunlar hakkında saatlerce konuşabilsem..

   Peki kim bu RaistLin? Fantastik dünyanın en iyi karakterlerinden biri, bana göre ise en iyisidir :) Mücadelesinin yanında büyücü olması da ayrı bir etkiliyor beni :) O hırsı, inadı.. Fizik gücü olarak zayıf olsa da zekası inanılmaz. Hedeflerini çok iyi belirliyor, en başta tabiki gücün peşinde. En güçlü yani tanrı olmak istiyor ve bu hedef doğrultusunda zekasını çok iyi kullanıyor. Gerçekten çok büyük bir heyecanla ve hayranlıkla okudum mücadelesini. Tanrılara meydan okumak! Daha ötesi var mı ya? :) Bir an önce son sayfa gelsin de olacak mı olmayacak mı öğrenim diye yalvardım artık adeta :) Hatta şimdi yazarken bile bir daha okumak istedim seriyi :)  

   Peki neden "RaistLin'in Karalama Defteri? Hani büyücülerin büyü sözlerini  veya önemli olduğunu düşündüğü bilgilerini yazdığı defterleri vardır. Benim blogum öyle olsun istedim :) Bir büyücünün en önemli sırlarını tuttuğu defteri olsun istedim benimki de:) En iyi büyücü kim? Tabi ki RaistLin :) O yüzden "RaistLin'in Karalama Defteri" olsun dedim benim defterin adı da. Tamam, biliyorum zerre kadar alakası yok. Yüzüme vurmayın :P Ama olsun ben öyle görüyorum defterimi :p

   

                                                      RaistLin

Yorumlar

  1. Kum saati gözler,kavuşamamış aşklar,Caramon adlı kardeşinin koruması altında ezilen bir insandan Krynn tanrılığına uzanan yol Raistlin'in hikayesi ajitasyon,ajitasyon,ajitasyon...

    YanıtlaSil
  2. raistlin adami siker aglatir.

    YanıtlaSil
  3. @doktorsherlock yapma be sherlock :) mücadelesine, hırsına hiç mi puan vermiyorsun? :) Senin favorin var mı peki büyücülerden veya genel olarak orta dünyadan?

    YanıtlaSil
  4. Elbette saygı duyuyorum ve seni mimliyorum;DD

    YanıtlaSil
  5. Tşk ederim mim için :) Hafta sonu üds sınavı ile uğraşacağım için yazamayacağım ama pazartesi cevaplayacağım mimi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kısa Bir Ara

Gece Yarısından Önce

Kaderin Bir Oyunu mu bu? :)